Glazen en aluminium vouwwanden zijn een verrijking van uw interieur. De grote glaspartijen geven uw woning een fantastische openheid, ruimte en lichtinval en het biedt ook nog eens de perfecte mogelijkheid om binnen en buiten met elkaar te verbinden.

Wilt u de ruimte in uw woning ook optimaal benutten of het buitengevoel naar binnen halen? Lees hier meer over vouwwanden.

Glazen en aluminium vouwwanden
Glazen en aluminium vouwwanden

Voordelen en mogelijkheden van glazen of aluminium vouwwanden

 

Aluminium en glazen vouwwanden zijn er in verschillende soorten en maten. Danenberg Shop biedt vele opties, waaronder:

 

  • Geïsoleerd of ongeïsoleerd.
  • Binnen of buiten.
  • Openend naar één kant of vanuit het midden naar twee kanten.
  • Glas, aluminium, hout of een combinatie.
  • Eigen indeling mogelijk.
  • Op maat leverbaar

 

Lees meer over toepassingen van vouwwanden.

 

Aluminium vouwwanden

Aluminium vouwwanden hebben een profiel, ofwel kozijn van aluminium. Dit type vouwwand is gemakkelijk te bedienen en er kan warmte isolatie worden toegepast. Aluminium profielen zijn leverbaar in verschillende RAL kleuren.

Wanneer u in uw interieur het liefst kiest voor een warme uitstraling, maar u buiten een weersbestendig en onderhoudsvriendelijk materiaal wilt dan hebben we de oplossing. De gecombineerde aluminium-hout vouwwand.

 

Glazen en aluminium vouwwanden

Geheel glazen vouwwanden geven uw woning een moderne en strakke uitstraling. Doordat kozijnen of profielen ontbreken zorgen ze nóg meer voor lichtinval en bieden de wanden een optisch naadloze verbinding tussen binnen en buiten.

Glazen schuifdeuren hebben een fundering nodig van minimaal 10 cm breed en 10 cm diep. Om kieren te voorkomen dient de fundering waterpas te zijn. Indien u de glazen schuifdeuren door Danenberg Shop laat plaatsen, dient u de fundering vooraf te verzorgen of een funderingsbalk mee te bestellen.

 

Prijs

Als indicatie kost een (harmonica) vouwwand ongeveer €1100 per deel/paneel. Dit is inclusief btw en HR++, twee zijden gelaagd veiligheidsglas, volgens NEN Norm 3569. In onze tarieven tabel vindt u een gedetailleerd prijsoverzicht.

Offerte op maat? vul dan ons contactformulier in of kom naar de showroom. Westerboekelweg 7B Hoogwoud / tel.: 0226 354 297.